Raaseporin kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestävät sosiaalitoimen kanssa yhteistyössä illan liikunnan parissa keskiviikkona 10.5.2017 klo 17-20 Karjaan urheiluhallissa. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan, jossa Raaseporin alueella pääsee esittelemään monipuolisia harrastusmahdollisuuksiaan Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up –ilta, jossa kaikki Raaseporin alueen liikuntaseurat pääsevät markkinoimaan toimintaansa.

Kutsumme seurat kertomaan toiminnastaan, esiintymään tai järjestämään kokeilumahdollisuuksia. 
Me olemme keränneet seuroista tietoa internetin kautta, mutta varmasti on vielä seuroja joita emme ole onnistuneet löytämään. Pyydämme teitä lähettämään meille tietoa seurastanne, kotisivuista tai yhteyshenkilöstä, ja muuta mitä toivotte.


Haluatteko olla mukana tapahtumassa? Lämpimästi Tervetuloa!

Lisätietoa antaa:
Tamás Gruborovics, nuoriso-ohjaaja, puh. 019 289 2734, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Julia Salmela, liikunnanohjaaja, puh. 019 289 2192, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Like it? Share it!