Fiskars-konserni luovutti tänään Källvikenissä sijaitsevan Dagmarin puiston Suomelle käyttöön seuraavaksi sadaksi vuodeksi nimellisellä 1 euron vuosivuokralla. Luovutustilaisuudessa alue siirtyi tänään, 30.8.2017, Metsähallituksen hallintaan.

Fiskars-konsernin toimitusjohtaja Teemu Kangas-Kärki ja Metsähallituksen edustaja Timo Tanninen allekirjoittivat luovutussopimuksen paikan päällä Dagmarin puistossa.

– Fiskars luovuttaa puiston satavuotislahjana juhlavuoden kunniaksi, mutta lahjan vastaanottajia ovat varsinaisesti kaikki luonnon ystävät, totesi toimitusjohtaja.

Metsähallitus kiitti lahjasta ja lupasi hoitaa ja hallinoida puistoa parhaalla tavalla tulevan vuosisadan aikana. Metsähallitus haluaa olla vastuullisen ja kestävän kehityksen edistäjä.

Valtioneuvostoa edusti Pekka Timonen, Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden vastaava pääsihteeri.

– Lahja, joka liittyy luontoon, jättää pysyvän jäljen suomalaisille ja Suomen ystäville. Tämä on erinomainen esimerkki hyvästä yhteistyöstä, ja on erityisen hienoa, että myös yritykset ovat lähteneet mukaan juhlimaan Suomi 100 -juhlavuotta. Hyvää juhlavuoden jatkoa kaikille, toivotti Timonen.

Lue lisää täältä. Koko juhlavuoden ohjelma löytyy täältä.

Like it? Share it!