Kaupungin juhlavuoden 2017 ohjelman suunnittelusta vastaa poliitikoista ja kaupungin virkamiehistä koostuva koordinointiryhmä: Thomas Blomqvist (puheenjohtaja), Ulf Heimberg, Kerstin Ilander, Kati Sointukangas, Thomas Flemmich, Maarit Hujanen, Lotta Lerviks ja Marie Sandberg.

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on "Yhdessä". Tavoitteena on tarjota koko vuodeksi 2017 elävä ohjelma yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Suomi 100 Raaseporissa

Raaseporin kaupungin verkkosivulle kerätään kaupungin Suomi 100 -tapahtumia juhlakalenteriin, jota myös painetaan ja jaetaan kaupungin talouksiin ennen vuodenvaihdetta.

Päivitämme uusia ohjelmia verkkokalenteriimme koko juhlavuoden aikana!

Jos haluaa olla mukana kalenterissa niin tarvitsemme lyhyen tekstin Suomi 100 -ohjelmasta yhteystietojen kera (ja mielellään kuvan, jonka saamme julkaista). Tiedot lähetetään sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (enintään 500 merkkiä). Seuraavat tiedot on ilmoitettava; otsikko (tapahtuman nimi), sisältö, päivämäärä, ajankohta, paikka ja muut tiedot yhteyshenkilöistä tai linkki verkkosivulle. Pyydämme ohjelmatiedot sekä suomeksi että ruotsiksi. Mikäli tapahtuma on ainoastaan yhdellä kielellä, tai monella kielellä, siitä kannattaa mainita. 

Markkinointia tapahtuu verkon, sosiaalisen median, mainoskankaan, ilmoitusten ja lehtisen välityksellä.


Suomi 100 -projekteja valtakunnallisesti
Kuka tahansa voi ehdottaa hanketta Suomi 100 -ohjelmaan kansallisella tasolla. Uusia hankkeita voi ehdottaa syksyyn 2017 saakka. 

Hanke toteuttaa jotain kolmesta painopistealueesta:
Suomen 100 vuotta
Suomi 2017
Suomen tulevaisuus

Kunkin toimijan tehdä hakemus ohjelman kotisivuilla.
Tutustu ensin hakemisen edellytyksiin sekä ohjelmaan liittymisen sopimukseen. Lisätietoja saa oikealla olevasta esittelystä myös.
Lisäkysymyksiin vastaa Virpi Martikainen, Suomi 100 -projektipäällikkö, puh. 050 4365 544, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue Uudenmaan liiton flyerin täältä.

 


 

Like it? Share it!