Keskiviikkona 25.5 Tammisaaren, Karjaan sekä Mustion kirjastot ovat auki klo 10-16, Pohjan kirjasto klo 11-15. Bromarvin kirjasto on kiinni, Tenholan kirjasto on auki 9-14.

Torstaina 26.5 kaikki kirjastot ovat kiinni.

 Vaikuta valikoimaan Lukas-kirjastot ottavat käyttöön Osallistava valinta-palvelun, jonka avulla kirjaston käyttäjät pystyvät osallistumaan lainattavan aineiston valintaan. Sivulla osva.btj.fi/Lukas/ löydät listat, joista voit toivoa, mitä kirjastoon hankitaan. Kirjaudut sisään lainakortin numerolla ja samalla PIN-koodilla kuin verkkokirjastoon.

Suuri lukuseikkailu - Läsäventyr  Raaseporin kaupunginkirjasto osallistuu kansalliseen hankkeeseen Suuri lukuseikkailu, joka on osa Suomi100-ohjelmaa. Olemme valinneet teemaksi "Lue yhdessä" ja keskitymme vuoden aikana ääneen lukemiseen. Tietoa ja kirjavinkkejä aiheesta löytyy Lue lapselle-hankkeen sivustosta. Lisätietoa kirjaston kampanjasta ja ohjelmasta tulee myöhemmin.

Nyt voit lukea kotimaisia e-lehtiä kirjastoissa ePressin kautta. 

Tiesitkö että verkkokirjastolla oli 82 000 kävijää viime vuonna? Tästä ja kaikesta muusta mitä meidän kirjastoissa tapahtui vuonna 2015 voit lukea täältä: pdf Kirjasto lukuina

Nyt voit uusia lainasi, jotka ovat umpeutumassa, jopa 5 kertaa (aiemmin 3 kertaa). Teet sen helposti itse verkon kautta tai ottamalla yhteyttä/ käymällä kirjastossa.

Like it? Share it!