Pohjan kirjastossa järjestetään taas perinteiset joulumarkkinat lauantaina 25.11. klo 10-13!

Kirjasto myy markkinoilla poistettua materiaalia. Lisäksi järjestetään käsitöiden myyntinäyttely ja arpajaiset, Martat keittävät puuroa klo 11-13 ja tarjolla on myös glögiä.

Lämpimästi tervetuloa!

 kirjahylly

Kaikki lapset tarvitsevat kirjoja, mutta kaikki kirjat eivät sovi kaikille lapsille. Tammisaaren kirjastossa on nyt lastenosastolla sitä varten nk. omppuhylly.

Omppuhyllyn median kohteina ovat ensi kädessä lapset ja aikuiset, jotka jollain tavoin kohtaavat toimintarajoitteita arkipäivässä. Kirjat sopivat myös hyvin monikielisille lapsille ja niille, jotka opettelevat uutta kieltä, esim. maahanmuuttajat. Puhumaan opettelevat pikkulapset saavat myös iloa hyllyn tarjonnasta.

 

Suuri lukuseikkailu - Läsäventyr  Raaseporin kaupunginkirjasto osallistuu kansalliseen hankkeeseen Suuri lukuseikkailu, joka on osa Suomi100-ohjelmaa. Olemme valinneet teemaksi "Lue yhdessä" ja keskitymme vuoden aikana ääneen lukemiseen. Tietoa ja kirjavinkkejä aiheesta löytyy Lue lapselle-hankkeen sivustosta. Lisätietoa kirjaston kampanjasta ja ohjelmasta tulee myöhemmin.

Nyt voit lukea kotimaisia e-lehtiä kirjastoissa ePressin kautta. 

Tiesitkö että verkkokirjastolla oli 82 000 kävijää viime vuonna? Tästä ja kaikesta muusta mitä meidän kirjastoissa tapahtui vuonna 2015 voit lukea täältä: pdf Kirjasto lukuina

Nyt voit uusia lainasi, jotka ovat umpeutumassa, jopa 5 kertaa (aiemmin 3 kertaa). Teet sen helposti itse verkon kautta tai ottamalla yhteyttä/ käymällä kirjastossa.

Like it? Share it!