kirjahylly

Kaikki lapset tarvitsevat kirjoja, mutta kaikki kirjat eivät sovi kaikille lapsille. Tammisaaren kirjastossa on nyt lastenosastolla sitä varten nk. omppuhylly.

Omppuhylly vihitään virallisesti käyttöön 26.9. Lastenkirjastonhoitaja Lisa Strömsholm on tuolloin paikalla klo 14–17:30 vastaamassa kysymyksiin. Tarjolla on omenapiirakkaa ja mehua.

Syyskuun aikana nostetaan omppuhyllyn aineisto esiin kirjastossa pidettävässä näyttelyssä yhdessä aikuisosaston selkokirjojen, äänikirjojen, isotekstisten kirjojen, sarjakuvien ja kuvasanakirjojen kanssa.

 

Suuri lukuseikkailu - Läsäventyr  Raaseporin kaupunginkirjasto osallistuu kansalliseen hankkeeseen Suuri lukuseikkailu, joka on osa Suomi100-ohjelmaa. Olemme valinneet teemaksi "Lue yhdessä" ja keskitymme vuoden aikana ääneen lukemiseen. Tietoa ja kirjavinkkejä aiheesta löytyy Lue lapselle-hankkeen sivustosta. Lisätietoa kirjaston kampanjasta ja ohjelmasta tulee myöhemmin.

Nyt voit lukea kotimaisia e-lehtiä kirjastoissa ePressin kautta. 

Tiesitkö että verkkokirjastolla oli 82 000 kävijää viime vuonna? Tästä ja kaikesta muusta mitä meidän kirjastoissa tapahtui vuonna 2015 voit lukea täältä: pdf Kirjasto lukuina

Nyt voit uusia lainasi, jotka ovat umpeutumassa, jopa 5 kertaa (aiemmin 3 kertaa). Teet sen helposti itse verkon kautta tai ottamalla yhteyttä/ käymällä kirjastossa.

Verkkokirjasto löytyy osoitteesta http://lukas.verkkokirjasto.fi

Voit kirjautua sisään kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla nähdäksesi omat lainasi, varauksesi ja yhteystietosi. Jos haluat kirjoittaa arvosteluja ja antaa arvosanoja kirjoille sinun pitää luoda itsellesi uusi käyttäjätunnus.

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä omaan kirjastoosi.

Like it? Share it!