Karjaan kirjasto ja Tammisaaren kirjasto myyvät poistettuja kirjoja kesäkuusien ajan. Aikuisten kirjat maksavat 50 senttiä kappale, lastenkirjat 20 senttiä ja lehdet 10 senttiä. Tervetuloa tekemään löytöjä!
  Pohjan kirjastossa on kesän ajan esillä Billnäsin työkaluista ja esineistöstä koottu näyttely. Keskiviikkoisin klo 12-15 paikalla on myös keräilijä Stig-Eric Wikström. Tervetuloa tutustumaan!
 Vaikuta valikoimaan Lukas-kirjastot ottavat käyttöön Osallistava valinta-palvelun, jonka avulla kirjaston käyttäjät pystyvät osallistumaan lainattavan aineiston valintaan. Sivulla osva.btj.fi/Lukas/ löydät listat, joista voit toivoa, mitä kirjastoon hankitaan. Kirjaudut sisään lainakortin numerolla ja samalla PIN-koodilla kuin verkkokirjastoon.

Suuri lukuseikkailu - Läsäventyr  Raaseporin kaupunginkirjasto osallistuu kansalliseen hankkeeseen Suuri lukuseikkailu, joka on osa Suomi100-ohjelmaa. Olemme valinneet teemaksi "Lue yhdessä" ja keskitymme vuoden aikana ääneen lukemiseen. Tietoa ja kirjavinkkejä aiheesta löytyy Lue lapselle-hankkeen sivustosta. Lisätietoa kirjaston kampanjasta ja ohjelmasta tulee myöhemmin.

Nyt voit lukea kotimaisia e-lehtiä kirjastoissa ePressin kautta. 

Tiesitkö että verkkokirjastolla oli 82 000 kävijää viime vuonna? Tästä ja kaikesta muusta mitä meidän kirjastoissa tapahtui vuonna 2015 voit lukea täältä: pdf Kirjasto lukuina

Like it? Share it!