Lärkkulla tarjoaa sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet - vuoden kestävät opinto-ohjelmat, viikonloppukurssit, henkilöstökurssit ja akateemiset arvosanat.

Järjestämme koulutusta kaiken ikäisille, halukkaille ihmisille

Lärkkullassa voit opiskella kieliä tai musiikkia kokonaisen vuoden. Järjestämme myös räätälöityjä kielikursseja.

Musiikin opinto-ohjelma Pop & Rock kehittää sinusta ammattitaitoisemman pop- ja rockmuusikon tarjoamalla sinulle mahdollisuuden soittaa eri bändeissä ammattiopettajien johdolla.

Lärkkulla on paikka johon eri alat kokoontuvat ja se heijastuu myös meidän kurssitarjonnassa. Vahvoja alueitamme ovat kommunikointi, ammatillinen kehitys, etiikka, kielet, musiikki ja sosiaalityön ala. Tutustu tarjontaamme, www.larkkulla.net

Yksivuotisia erikoistavia opinto-ohjelmia ja lyhytkursseja.

VNF:n yksivuotiset opinto-ohjelmat valmentavat sinua tulevia haasteita varten. Lyhytkurssien avulla lisäät pätevyyttäsi ja kehität itseäsi.

Oletko kiinnostunut eri taideaineista, kielistä, matkailusta? Tai haluatko valmentautua oikeus- tai luonnontieteellisiin opintoihin? VNF:stä löydät sopivan opiskeluympäristön kampuksineen! Taidealueet ovat klassinen kuvataide, sarjakuvataide, graafinen suunnittelu ja animaatio, valokuvataide, tanssi ja teatteri.

Monet suomenkieliset hakeutuvat opistolle kielikylpyyn. Pääopetuskieli on ruotsi mutta henkilökohtaista opastusta saa suomenkielellä.

Västra Nylands folkhögskolaTervetuloa!

www.vnf.fi

Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään liikunnan ammatillista aikuiskoulutusta, täydennyskoulutusta sekä urheiluvalmennukseen ja terveysliikuntaan (lapset, aikuiset, seniorit, työyhteisöt) liittyvää toimintaa.

Koulujen loma-aikoina on lapsille, nuorille ja perheille tarjolla monipuolisia liikuntakursseja. Lasten- ja perheliikunnan suosikkiteema on kaikille avoin Rölli- tarinaseikkailurata. Kisakeskus tunnetaan myös suosittuna leirikoulupaikkana.

Terveysliikuntaan painottuvilla perheliikuntakursseilla ja seniori-ikäisten kursseilla ohjaamme monipuoliseen liikuntaan ja terveellisiin ravintotottumuksiin. Esim. viikottain kokoontuvat alueen seniorit heille järjestettyyn kuntoliikuntaan. Liikuntakurssien ja terveysliikuntapäivien suunnittelun ja toteutuksen teemme myös yhteistyössä erilaisten eläkeläisjärjestöjen kanssa.

Työyhteisöille suunnatuilla palveluilla tavoitteena on yhteistyössä löytää menetelmiä, joilla ohjataan ja valmennetaan hyvään fyysiseen ja henkiseen työ- ja toimintakykyyn.

www.kisakeskus.fi

Like it? Share it!