Haetaan Hakarinteen kouluun koulunkäyntiavustajaa määräajaksi (asap -3.6.2017). Hakeminen tehdään osoitteessa careers.raasepori.fi. Hakuaika päättyy 02.02.2017 klo 16:00.

Haemme seuraavanlaista opetushenkilökuntaa ruotsinkielisiin peruskouluihin:

Raaseporin kaupungin kaavoitus- ja ympäristöosastolle julistetaan haettavaksi lupavalmistelijan/rakennustarkastajan vakituinen virka.

Viran työtehtäviin kuuluu toimia valmistelijana, palvella asiakkaita, viedä lupatiedot tietokantaan sekä rakennustarkastajan tehtävät.

Viran kelpoisuusehtona on Maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukaiset tutkinto- ja työkokemusvaatimukset. Rakennustarkastajan viran kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Raaseporin kaupunki palkkaa tänä kesänä 100 nuorta eri tehtäviin kaupungin yksiköissä. Työsuhteen kesto on yksi (1) kuukausi. Kyse voi olla eri tehtävistä, kuten esim. puistotyöntekijä, siivooja, keittiöapulainen, museo-opas, urheilukentän hoitaja, uimavalvoja, kirjastotyöntekijä, hoitoapulainen, leiriohjaaja, kulttuurityöntekijä tai kiinteistönhoitaja.

Nuoret, jotka tarvitsevat työharjoittelua opintojaan varten, ovat etusijalla kesätyöläisiä palkattaessa. Nuorten tulee olla syntyteitä 2001 tai sitä ennen.

Korkeakoulussa ja ammattikorkeakoulussa opiskelevien palkka on 1 600 €/kk, ammatti-oppilaitoksissa ja lukiossa opiskelevien 1 350 €/kk sekä muiden nuorten 1 200 €/kk.

Kesätyöseteli on Raaseporin kaupungin tuki kaikille kaupungin v. 2000 syntyneille. Nuoret voivat kesätyösetelin avulla hakea töitä yrityksissä, yhdistyksissä, organisaatioissa, kerhoissa, säätiöissä ja seurakunnissa (työnantajalla täytyy olla Y-tunnus). Setelillä ei voi hakea töitä Raaseporin kaupungilta.

Like it? Share it!