Raaseporin kaupungin päivähoitoon haetaan suomen- ja ruotsinkielisä lastentarhanopettajia.

Tule mukaan kehittämään varhaiskasvatusta meidän kanssamme. Toivomme että olet motivoitunut työskentelemään lasten kanssa ja kehittämään toimintaa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Raaseporiin on saapunut paljon uusia pakolaisia vuoden 2016-2017 aikana. Tarvitsemme nyt tiimiimme vahvistusta ja etsimme maahanmuuttajaohjaajaa ajalle 10.4.2017-31.12.2018. Maahanmuuttajatoimisto kuuluu yksikköön joka koostuu aikuissosiaali-, vammais- ja maahanmuuttajapalveluista.

Raaseporin kaupunki hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä.

Raaseporin Vuokra-asunnot Oy on Raaseporin kaupungin omistama kiinteistöpalveluyritys, joka tuottaa kiinteistöhoidon ja isännöinnin palveluita kaupungin omistamille vuokrataloyhtiöille Karjaan, Pohjan ja Mustion alueella. Yhtiöissä on yhteensä noin 500 vuokrataloasuntoa.

Nyt haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on itsenäistä ja sisältää mm. ulkoalueiden hoitoa, pienehköjä korjauksia, teknisten laitteiden tarkastusta ja huoltoa. Työ edellyttää ajokorttia. Palkkaus työehtosopimuksen AVAINTA mukaisesti. Työsuhteessa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa ja valitulta vaaditaan hyväksyttävä lääkärintodistus. Työ alkaa 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan.

Raaseporin musiikkiopisto (Raasepori – Hanko – Inkoo) palkkaa opettajia:

  • Kitaransoiton opettaja; tyylit klassinen ja tarvittaessa pop-jazz (virka 01.08.2017-)
  • Laulunopettaja, opetukseen voi sisältyä kuoronjohtoa ja musiikin perusteiden opetusta. Pianonsoittotaito lasketaan eduksi (virka 01.08.2017-)
  • Kitaransoiton tuntiopettaja, klassinen tyyli (tuntiopettaja 01.08.2017-)

Raaseporin Musiikkiopiston toiminta-alueeseen kuuluu isäntäkunta Raaseporin (Tammisaari, Karjaa) lisäksi Hanko ja Inkoo. Opiston opetuskielet ovat ruotsi ja suomi. Opetus järjestetään TPO laajan oppimäärän mukaisesti.

Like it? Share it!