Raaseporin Vesi palkkaa henkilökuntaa

Raaseporin Vesi huolehtii kaupunginvaltuuston kaupungille vahvistaman toiminta-alueen vesihuollosta. Tekniikkamme ulottuu aina Bromarvista lännessä Fiskariin ja Mustioon idässä. Vedenhankinnan ja -jakelun piiriin kuuluu nykyisin n. 6 700 kiinteistöä.
Asiakkaitamme palvelee 12 vedenottamoa. Vesijohtoverkko on n. 400 km pitkä, jätevesipumppaamoita on 139, paineenkorotusasemia 6, vesitorneja 3 ja jäteveden puhdistuslaitoksia 3. Vesihuollossa työskentelee 21 henkilöä. Sinulla on nyt mahdollisuus tulla joukkoomme, kun nuorennamme tiimiämme.

Tammisaaren museokeskus EKTA on Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon näyttely-yksikkö ja keskeinen turistikohde Länsi-Uudenmaan alueella. EKTA:an kuuluu pysyvien ja tilapäisten näyttelyiden lisäksi ns. Porvaristalo, joka on uniikki kaupunkilaiskoti 1700-luvulta, Valokuvaamo, jossa on aineistoa 1940-luvulta ja Blombergin talo, jossa on mahdollisuus tehdä asioita aidossa 1800-luvun miljöössä.

Nyt museo hakee asiakaspalveluvastaavaa vakinaiseen työsuhteeseen pyörittämään EKTA:n toimintaa. Asiakaspalveluvastaavan tehtävänä on vastata EKTA:n asiakaspalvelusta, johon kuuluu mm. lipunmyynti, museon kahvilan ja museokaupan hoito ja näyttelyosastojen valvonta. Asiakaspalveluvastaava toimii muun EKTA:n vakinaisen ja tilapäisen henkilökunnan esimiehenä ja vastaa yhdessä museonjohtajan kanssa markkinoinnista sosiaalisten medioitten kautta.

Raaseporin kaupunki palkkaa tänä kesänä 100 nuorta eri tehtäviin kaupungin yksiköissä. Työsuhteen kesto on yksi (1) kuukausi. Kyse voi olla eri tehtävistä, kuten esim. puistotyöntekijä, siivooja, keittiöapulainen, museo-opas, urheilukentän hoitaja, uimavalvoja, kirjastotyöntekijä, hoitoapulainen, leiriohjaaja, kulttuurityöntekijä tai kiinteistönhoitaja.

Nuoret, jotka tarvitsevat työharjoittelua opintojaan varten, ovat etusijalla kesätyöläisiä palkattaessa. Nuorten tulee olla syntyteitä 2001 tai sitä ennen.

Korkeakoulussa ja ammattikorkeakoulussa opiskelevien palkka on 1 600 €/kk, ammatti-oppilaitoksissa ja lukiossa opiskelevien 1 350 €/kk sekä muiden nuorten 1 200 €/kk.

Kesätyöseteli on Raaseporin kaupungin tuki kaikille kaupungin nuoret syntyneet 2001. Nuoret voivat kesätyösetelin avulla hakea töitä yrityksissä, yhdistyksissä, organisaatioissa, kerhoissa, säätiöissä ja seurakunnissa (työnantajalla täytyy olla Y-tunnus). Setelillä ei voi hakea töitä Raaseporin kaupungilta.

Raaseporin kaupunki hakee toimintaterapeuttia, joka pääasiassa työskentelee aikuisten ja senioreiden päivätoiminnassa. Eduksi lasketaan kokemus vastaavasta työstä.

Like it? Share it!