Raaseporin kaupunki hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä.

Sosiaalipalvelujen tuotanto jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä maahanmuuttajatoimisto. Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on kuusi sosiaalityöntekijää, kahdeksan perhetyöntekijää, kaksi lastenvalvojaa, yksi kanslisti ja yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Karjaalla, Tammisaaressa on myös vastaanottopiste.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä. Työnohjaus on mahdollista.

Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta.
Oma auto on eduksi.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Theresa Vihlman, puh. 019-289 2266, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 31.3.2017 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi/.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

 

Like it? Share it!