Raaseporin kaupunki hakee innostavaa johtavaa lääkäriä. Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja yhteishengen, itsenäisen työn sekä haasteellisia työtehtäviä.

Vastuualueet
Työtehtäviisi kuuluu toimia lääkärikunnan esimiehenä ja kehittää Raaseporin lääkärityötä. Sinä olet osa sosiaali- ja terveydenhuollon johtoryhmää ja vaikutat aktiivisesti uudenlaiseen ajatteluun ja kaupungin kehitystyöhön. Mahdollisuudet omaan vastaanottoon/potilastyöhön kiinnostuksen mukaan ovat olemassa.

Pätevyys ja kokemus
Haemme Suomessa laillistettua, mielellään yleislääketieteessä erikoistunutta lääkäriä. Erityiseksi ansioksi luemme hallinnollisen pätevyyden, esim. Lääkäriliiton myöntämä erityispätevyys tai muu erityispätevyys hallinnossa, ja kokemuksen esimiestyöskentelystä.
Sinulla on erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä.

Henkilökohtaiset ominaisuudet
Viihtyäksesi johtavan lääkärin työssä sinun tulee olla alallesi omistautunut ja vastuuntuntoinen asetettujen tavoitteiden suhteen. Sinun on helppo tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja työskennellä ryhmässä. Olet aloitteellinen ja päättäväinen omaa vastuualuettasi koskevissa asioissa. Lisäksi sinun tulee olla palveluhenkinen, ystävällinen ja luotettava.

 

Hakemus
Hakemukseen tulee liittää tutkintotodistukset, kieli- ja työtodistukset sekä palkkatoivomus.
Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 23.10.2017 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään sosiaali- ja terveysjohtaja Jeanette Pajunen, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 019-289 2214. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Like it? Share it!