Raasepori on 28 000 asukkaan kaksikielinen dynaaminen ja elinvoimainen kaupunki Läntisellä Uudellamaalla. Kaupungissa on ainutlaatuinen luonto, rikas kulttuuriperintö ja sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua. Kaupungin varhaiskasvatuksessa ja esikouluissa on yhteensä noin 1 150 lasta ja henkilökunta noin 280.

 

Kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan Päiväkodinjohtajaa

Etsimme sinua joka olet kiinnostunut johtamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta kanssamme.


Vastuualueeseen kuuluu: Kiilan päiväkoti ja Mustion päiväkoti. Toimit päiväkotien henkilökunnan lähiesimiehenä; johdat pedagoogista toimintaa ja sinulla on yksiköiden talousvastuu.

 

Kelpoisuusvaatimukset on lastentarhanopettajan pätevyys lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 7 mukaisesti sekä riittävä johtamiskyky ja sopivuus tehtävään. Vaatimuksena myös kokemusta varhaiskasvatus- ja/tai esikoulutoiminnasta. Kielitaitovaatimuksina on täydellinen suomen- tai ruotsinkielen hallinta ja hyvä toisen kotimaisen kielen taito. Tietotekniikan osaaminen on vaatimus.

Hakuaika päättyy torstaina 27.11.2017 klo. 15.00

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkkö Charlotte Lindh, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 289 2150.

Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ja ohjeisiin löytyy tästä: careers.raasepori.fi.

 

Raasepori on savuton työpaikka.

 

Like it? Share it!