Resurssipankki, järjestöyhteistyö ja ohjaus kuntiin kotoutumisen tukena -hanke on Vihdin kunnan sekä Raaseporin, Lohjan ja Karkkilan kaupunkien yhteinen AMIF-hanke. Hanke toteutetaan 1.4.2018 – 31.3.2020.

Haemme hankkeelle kahden (2) vuoden määräaikaiseen tehtävään 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA, jonka toimialueena tulee olemaan Vihti, Raasepori, Lohja ja Karkkila. Järjestökoordinaattori työskentelee kuntien, järjestöjen ja maahan muuttaneiden välisten kytkösten vahvistamiseksi mm. järjestämällä teemakoulutuksia ja -tapahtumia. Hän koostaa myös kirjallisen materiaalin, joka antaa järjestöille työkaluja kotouttamistyöhön ja siten edesauttaa uusien toimintojen syntymistä ja jo olemassa olevien toimintojen tehokkaampaa hyödyntämistä.

 

Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm.

- hankkeen koordinointi

- osallistuminen hankkeen hallinnointiin talous mukaan lukien

- järjestöyhteistyön koordinoiminen kuntien tarjoamien kotouttamispalvelujen tueksi

- toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa

- hankkeen ja toimintojen markkinointi ja tiedottaminen

- teema- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen

- toimijaverkon kartoittaminen ja laajentaminen.

Tehtävä edellyttää aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, suomen- ja ruotsin kielen taitoa sekä vahvaa suullisen ja kirjallisen viestinnän ja markkinoinnin osaamista (ml. some-viestinnän osaaminen). Oman auton käyttö on välttämätöntä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja voimassa olevan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Järjestökoordinaattorin toimipaikkana on Lohjan kaupunki, mutta tehtävä edellyttää työskentelyä myös Vihdin, Raaseporin ja Karkkilan alueella.

HAKIJALLE KATSOTAAN EDUKSI

- kokemus järjestötoiminnasta

- kokemus hanketyöstä

- kokemus maahanmuuttaja- ja kotouttamistyöstä

- alueen tuntemus (Vihti, Raasepori, Lohja, Karkkila).

Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto sekä alan tuntemus.

Hakemus tulee tehdä viimeistään 26.3.2018 klo 16.00 mennessä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja hankkeesta antaa hallintopäällikkö Antti Luukkanen (puh. 044 767 4798, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai hallintojohtaja Noora Nordberg (puh. 050 5970 913, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Like it? Share it!