Raaseporin kaupunki hakee osa-aikaista sosiaaliohjaajaa sosiaalipalveluiden vammaispalveluun ajalle 1.9.–31.12.2018.

Tervetuloa mukaan kehittämään Raaseporin sosiaalipalveluja. Tarjoamme mielekästä, vaihtelevaa ja haastavaa työtä. Sosiaalipalveluosastoon kuuluvat lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö, vammaispalvelut sekä maahanmuuttajatoimisto.

Haemme osa-aikaista (60 %) sosiaaliohjaajaa vammaispalveluun ajalle 1.9.–31.12.2018. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, neljä sosiaaliohjaajaa, erityispalvelun sosiaaliohjaaja sekä kansliahenkilöstö. Sosiaaliohjaaja tulee työskentelemään asiakkaiden parissa itsenäisesti, sekä työparina.

Kelpoisuusvaatimukset: sosionomi AMK (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukaan) tai vastaava koulutus ja alan tuntemusta sekä hyvä molempien kotimaisten kielten taito.

Haemme henkilöä, joka on energinen ja joka viihtyy sekä asiakkaitten parissa että tiimityössä. Edellytämme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, kykyä toimia joustavasti, vastuuntuntoa ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin sekä tahtoa kehittää toimintaamme.

​Työ on suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sosiaalityötä ja sitä tehdään moniammatillisissa verkostoissa. Aiempi työkokemus vammaispalvelusta, sosiaalityöstä tai työstä erityishuollosta luetaan eduksi.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on 2 kuukautta.

Lisätietoja antaa sosiaaliohjaaja Lena Westerholm, puh. 019-289 2279, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 27.7.2018 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!