On taas aika asettaa ehdokkaita Raaseporin kaupungin palkintojen saajiksi! 

Kaupunki jakaa palkintoja vuosittain eri kategorioissa. Tällä hetkellä kaupunki jakaa kulttuuri-, urheilu-, ympäristö- ja nuorisopalkinnon sekä nimityksen Vuoden raaseporilainen. Uutta tälle vuodelle on matkailupalkinto, joka jaetaan henkilölle, yhdistykselle tai organisaatiolla, joka on matkailun saralla tehnyt erityisen hyvää työtä.

Asukkaat pääsevät tammikuussa 2019 äänestämään omaa suosikkiaan ehdokkaiden joukosta, ja palkinnot jaetaan yhteisessä palkintogaalassa helmikuussa. Palkintojen kautta Raaseporin kaupunki haluaa huomioida henkilöitä, yhdistyksiä tai organisaatioita, suorituksia tai tekoja, jotka vuoden aikana ovat erottuneet edukseen eri aloilla.

Asukkaat voivat nyt asettaa ehdokkaita seuraavissa kategorioissa:


- Vuoden raaseporilainen: ”Hän on toiminnallaan/aktiivisuudellaan ollut hyvänä esikuvana Raaseporissa sekä osoittanut yhteistyökykyä ja myönteistä asennetta kaupungin olemassaolon aikana. Hänen kotipaikkansa tulee olla Raasepori."
- Vuoden ympäristöpalkinto
- Vuoden kulttuuripalkinto
- Vuoden matkailupalkinto

Ehdokkaat vuoden urheilijaksi valitsee vapaa-aikalautakunta ja vuoden nuorisopalkinnon jakaa nuorisoparlamentti.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen viimeistään 17.12.2018 sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voit ehdottaa useampia henkilöitä, yhdistyksiä ja organisaatioita.

Like it? Share it!