Avoimet ovet 24.4

Avoimet ovet 24.4

Avoimet ovet kaupungin yritysneuvontapalveluissa ke 24.4. klo 9-17

Raaseporin kaupunki tarjoaa yritysneuvontapalveluita Hangon, Raaseporin ja Inkoon alueilla 1.4.2024 alkaen. Kolme yritysneuvojaa palvelee sekä aloittavia että jo toimivia yrittäjiä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 9–17 yritysneuvontapalvelut pitävät avoimet ovet uusissa tiloissaan Tammisaaressa, Raaseporintie 37, E-talo. Päivän aikana voi tavata yritysneuvojat ja tutustua yrityspalveluihin ja uusiin tiloihin.

Klo 9–11 paikalla on myös projektipäällikkö Sofia Svahnström, joka on perehtynyt tulevaan AN-uudistukseen, jonka myötä työllisyyspalvelut siirtyvät kunnille 1.1.2025 alkaen. Samanaikaisesti paikalla ovat myös kotouttamispalvelupäällikkö Karin Ljung-Hägert sekä edustajia Työllisyyden kuntakokeilusta. He voivat neuvoa esimerkiksi palkkatukityöllistämisestä ja aloittavien yrittäjien starttirahasta.

Klo 12 jälkeen on mahdollista varata pikatapaamisia yritysneuvojien kanssa. Aikoja voi varata etukäteen verkossa, mutta asiakkaita otetaan vastaan myös drop-in periaatteella (ilman ajanvarausta?). Tapaamisen aikana tehdään lyhyt kartoitus ja voidaan sopia mahdollisista jatkotapaamisista.

Vastaavia tilaisuuksia järjestetään myös Hangossa ja Inkoossa kevään aikana.


Ohjelma 24.4:


Klo 9.00-17.00 – Avoimet ovet

Ovet ovat auki kaikille jotka haluavat tutustua kaupungin yrityspalveluihin. Yritysneuvojamme ovat paikalla koko päivän.

Klo 9.00-11.00 – Tapaa asiantuntijoita:

  • Yrityspalvelut – Yritysneuvojat Annika Metsämäki, Martina Sundqvist ja Alexandra Stoor
  • Työ- ja elinkeinopalvelujen uudistus – Hankekoordinaattori Sofia Svahnström

Klo 12.00-17.00 Pikatapaamisia yritysneuvojien kanssa

Kello 12 jälkeen on mahdollista varata aika 15 minuutin pikatapaamisille yritysneuvojan kanssa. Ajan voi varata joko etukäteen alla olevasta painikkeesta, tai tulemalla suoraan toimistoon ilman ajanvarausta. Ajanvarauksessa voi valita teema joka kiinnostaa, esim. oman yrityksen perustaminen, markkinointi ja rahoitus. Tapaamisen aikana käymme lyhyesti läpi tarkastuslistan ja asiakas saa neuvoja tulevaisuutta varten. Tarvittaessa varataan aika pidempään neuvontatapaamiseen.


Varaa aika pikatapaamiselle