Lukas-kirjastoissa otetaan käyttöön uusi kirjastojärjestelmä. Järjestelmän vaihdoksen vuoksi kaikki Lukas-kirjastot ovat kiinni 4.–13.9. Myös verkkokirjasto on pois käytöstä. Lainat eivät eräänny 4.9. ja 24.9. välisenä aikana eikä lainoja tarvitse palauttaa, kun kirjastot ovat kiinni.

Kirjastojen palautusluukut ovat kuitenkin avoinna, jos lainat haluaa palauttaa aiemmin. Tammisaaren kirjaston ensimmäinen kerros on avoinna arkipäivisin 9–17. Muut kirjastot pidetään sulkuviikon ajan kokonaan kiinni, mukaan lukien Tenholan kirjaston itsepalvelu. Myöskään kirjastoauto ei liikennöi. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan kirjaston kotisivuilla ja kirjastojen ilmoitustauluilla.

25.5 alkaen voit lainata ainoastaan kirjasto- tai mobiilikortilla! Et voi enää lainata ajokortilla, passilla tai KELA-kortilla! 

HUOM! Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi jos käytät mobiilikorttia.

Uudet aukioloajat Bromarvin sivukirjastossa 1.6 alkaen:

maanantai 15-19
keskiviikko 9-12
perjantai 14-17
Kirjaston lähettämissä sähköpostiviesteissä on edelleen ongelmia. Tämä tarkoittaa sitä, että ennakkovaroitukset ja muut viestit voi jäädä saamatta! Ystävällisesti tarkista eräpäiväsi! Kirjastot eivät voi vaikuttaa häiriöihin tietoliikenneyhteyksissä. Siksi ne tai muut tekniset häiriöt eivät vähennä mahdollisia maksuja.

Tammisaaren kirjasto myy poistettuja kirjoja.

Lastenkirjat 0,20 €

Aikuistenkirjat 0,50 €

Lehdet 0,10 €

Helle Naxos avattiin 1.2.2018

Naxos-palvelussa voit kuunnella klassista musiikkia, jazzia, maailmanmusiikkia ym. tietokoneella tai älylaitteella.

Like it? Share it!