Syysloma viikolla 42

Opisto pitää syyslomaa viikolla 42 (15. - 21.10). Tänä aikana ei ole opetusta paitsi poikkeustapauksissa joista ilmoitetaan erikseen oppilaille joko opettajalta tai kansliasta.

 

Valtion myöntämä avustus on jaettu

Vuotuinen valtiontuki jolla pyritään tukemaan vähävaraisten mahdollisuutta osallistua opiston kursseille on jaettu. Tänä vuonna saimme enemmän alennushakemuksia kuin mihin myönnetty summa 7500€ riittää, joten monet, varsinkin eläkeläiset ja työttömät, jäivät ilman avustusta (alennusta). Kyseinen valtionavustus on opistolla myönnetty alennuksina joita on voinnut hakea opintoseteleillä.

 

Ilmoittautuminen ja haku Musiikkiopistoon 2018-2019 on alkanut!

Voit kätevästi ilmoittautua Musiikkiopistoon tästä: raseborg.eepos.fi

Lisätietoa Musiikiopiston toiminnasta ja opetuksesta löydät täältä www.muras.fi

 

Keke certifikat

RAASEPORIN KULTTUURIOPISTON KESTÄVÄ KEHITYS JATKUU!

Kulttuuriopistolle on myönnetty OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti. Tämä on toinen kerta kun opistolle jaetaan kolmevuotinen sertifikaatti. Auditoinnin yhteydessä tarkasteltiin Kulttuuriopiston toimintaa kulttuurin, ekologisuuden, taloudellisuuden ja sosiaalisesta kestävän kehityksen näkökulmista. 

Auditointiraportissa todettiin muun muassa: ”Ilahduttavinta oli nähdä, kuinka paljon laajempaa ja syvempää Raaseporin Kulttuuriopiston kestävän kehityksen työ on ollut, kuin mitä raportista saattoi aluksi ymmärtää. Raaseporin Kulttuuriopiston kestävän kehityksen työ on ollut ja tulee varmasti jatkossakin olemaan erinomaista.”

 

 

 

 

 

LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELEILLÄ MAKSAMINEN

Kevätlukukauden kurssimaksut E-Passilla, Smartum- tai TYKY-seteleillä on tehtävä viimeistään 30.9.2018.

 

Kansalaisopistolle on laadittu Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusohjelma.

pdf Raaseporin Kansalaisopiston Tasaarvo- ja yhdenvertaisuusohjelma

 

Like it? Share it!