Työskentele, asu ja rakenna viihtyisässä kaksikielisessä ympäristössä Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Löydä oma mielipaikkasi Raaseporista.

Kaupungissa on noin 29 000 asukasta, joista 66 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31 prosenttia suomea. Luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna antavat kaupungille oman leimansa. Täällä on turvallista elää ja asua. Mikset rakentaisi pesää tänne?

Kiinnostaako tontin ostaminen Raaseporista? Tutustu tonttipörssiin täällä. Tonttipörssistä löytyy lisätietoja tämän hetken tonttitarjonnasta ja hinnoista.
Yritystonteista lisätietoja antaa Roger Nyberg, puh. 019 289 3821, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tai etsitkö 
asuntoa kaupungista? 

Tarvitsetko yleistietoa asumisesta ja rakentamisesta?  Kaikki mitä haluat tietää rakennusvalvonnasta löytyy täältä. Tutustu hakemusoppaaseen, jossa kerrotaan rakennusluvista, toimenpideluvista sekä jätevesikäsittelystä pähkinänkuoressa.

Kaupunki on suurin työnantaja, ja työntekijöitä on n. 1 800. Löydät Raaseporin kaupungin vapaat työpaikat verkossa.


Miten liikut kaupungissa? Tietoa joukkoliikenteestä ja lipuista löytyy täältä.

Jos olet hiljaittain muuttanut Raaseporiin haluat ehkä tietää lisää kaupungin palveluista. Tässä oppaassa esitetään kuntalaisille tarkoitettuja palveluita. Raasepori on tekemässä kunnasta lapsiystävällisempi. Tästä lisää Lapsiystävällinen kuntamalli -sivustolla.

Haluatko tietää lisää Raaseporin kaupungista? Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä.

Like it? Share it!