Raaseporin kaupunki hakee työelämävalmentajaa vammaispalveluihin.

Tervetuloa mukaan kehittämään toimintaa, johon muun muassa sisältyy tuettu työ vammaispalveluja saaville henkilöille. Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan, uutta luovan ja haastavan työn. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi vammaispalvelujen lisäksi ovat alueella toimivat työnantajat, vammaispalvelujen tarjoajat sekä työllisyysosasto.

Haemme opetushenkilökuntaa ruotsinkieliseen Ekenäs högstadieskolaan:

  • 1 suomenkielen lehtori, ajalle 1.3.2019 – 31.5.2019

Tehtävä on haettavana 25.1.2019 klo 16:00 asti, hakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa careers.raseborg.fi. Siellä on lisää tietoa siitä, mitä voimme tarjota, sekä siitä, mitä odotamme hakijasta.
Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupungin työllisyysosasto hakee sosiaaliohjaajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työtehtävät: Ohjata Raaseporin työttömiä nuoria ja aikuisia, joiden on eri toimintarajoitteiden takia vaikeata löytää paikkaansa avoimilta työmarkkinoilta. Ohjaus tarjoaa kattavan tuen, joka käsittää työpaikan hakemisen, yksilöllisen koulutuksen työtehtäviin, jatkuvan tuen työpaikoilla tukikäyntien avulla. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi työllisyyspalvelujen lisäksi ovat oppilaitokset, kaupungin vammaispalvelut sekä seudun työnantajat.

Raaseporin kaupungin työllisyysosasto hakee työhönvalmentajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työtehtävät: Työttömien ohjausta työhön, työkokeiluun tai opintoihin. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi onnistuaksi tässä ovat oppilaitokset, TE-palvelut ja seudun työnantajat. Lisäksi toimia opinnollistamisen vastuuhenkilönä ja ylläpitää osaston kotisivua sekä etsiä sopivia työpaikkoja työllisyysvelvoitteen piiriin kuuluville henkilöille.

Työ on itsenäistä ja edellyttää, että olet oma-aloitteinen ja samalla hyvin yhteistyökykyinen. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Kiinteä työpiste sijaitsee Karjaalla.

Raaseporin kaupunki hakee sairaanhoitajan sijaista kotihoitoon (Tammisaari) ajalle 28.1-1.9.2019, mahdollisuus jatkoon.

Haemme työkaveria iloiseen joukkoomme!

Oletko sairaanhoitajan koulutuksen omaava, haasteista pitävä ja itsenäiseen työhön kykenevä? Mikäli nämä kuvaukset sopivat sinuun, olisi meillä tarjolla sairaanhoitajan sijaisuus 1.9.2019 saakka. Työ sisältää kokonaisvastuun asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta, lääkehoidosta vastaamista, verikokeiden ottamista, yhteistyön lääkärin ja muiden toimijoiden kanssa. Olet myös tukena ja apuna yksikön lähihoitajille. Työ on arkipäivätyötä.

Like it? Share it!