Raaseporin kaupunki hakee kahta lähihoitajaa kotihoitoon (Tammisaari).

Oletko oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen? Silloin tämä iloinen ja osaava tiimi saattaa olla juuri sinun työpaikkasi!

Haemme opetushenkilökuntaa Karjaan yhteiskouluun:

  • 1 päätoimisen tuntiopettajan sijainen, ajalle 8.10.2018 – 1.6.2019.

Tehtävä on haettavana 01.10.2018 klo 16:00 asti, hakemukset jätetään sähköisesti osoitteesta careers.raasepori.fi. Siellä on lisää tietoa siitä, mitä voimme tarjota, sekä siitä, mitä odotamme hakijasta.
Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki hakee kahta sairaanhoitajaa Karjaan kotihoitoon.

Mikäli olet oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen, saattaisi tämä iloinen ja osaava tiimi olla juuri sinun työpaikkasi!

Raaseporin kaupunki hakee asumispalvelupäällikköä vanhainkoti Mariakotiin ja asumisyksikkö Onnelaan Pohjaan.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, johtamiskoulutus, työkokemus vanhuspalveluiden piirissä sekä esimiestehtävistä. Edellytämme hyvää ruotsin- ja suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla kiinnostusta ja halua ikäihmisten arjen kehittämiseen yksiköissä. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, valmiuksia toimia verkostoissa ja johtaa niitä, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.

Haemme opetushenkilökuntaa Karjaan yhteiskouluun:

  • 1 tuntiopettaja (samanaikaisopettaja, lähinnä S2), ajalle 22.10.2018 – 30.06.2019.

Tehtävä on haettavana 1.10.2018 klo 16:00 asti, hakemukset jätetään sähköisesti osoitteesta careers.raasepori.fi. Siellä on lisää tietoa siitä, mitä voimme tarjota, sekä siitä, mitä odotamme hakijasta.
Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!