Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajaa kotihoitoon (Tammisaari).

Oletko oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen? Silloin tämä iloinen ja osaava tiimi saattaa olla juuri sinun työpaikkasi!

Raaseporin kaupunki hakee sairaanhoitajaa kotihoitoon (Tammisaari).
Haemme työkaveria iloiseen joukkoomme!

Raaseporin kaupunki hakee tiedottajan sijaista ajalle 7.1.2019-29.11.2019, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon.

Vastuualueet
Tiedottajan ydintehtävä on tiedottaa aktiivisesti kaupungin toiminnasta ja päätöksenteosta kuntalaisille, henkilökunnalle ja muille sidosryhmille. Tiedottaja tuottaa ja välittää uutisia eri kanaville ja eri kanavissa, kirjoittaa lehdistötiedotteita ja tuottaa ilmoitusaineistoa.

Tiedottajana vastaat myös kaupungin verkkosivuista, visuaalisesta profiilista ja markkinoinnista yhteistyössä kaupungin markkinointiryhmän ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Tiedottaja kuuluu kaupunkikehitysosaston tiimiin ja kaupungin valmiusryhmään ja hänellä on päävastuu viestinnästä. Tiedottaja vaikuttaa aktiivisesti uudenlaiseen ajatteluun ja kaupungin kehitystyöhön.

Raaseporin kaupunki hakee lähihoitajan sijaista kotihoitoon (Tammisaari) ajalle 1.12.2018 – 14.10.2019.

Oletko oma-aloitteinen, joustava ja omaat positiivisen työasenteen? Silloin tämä iloinen ja osaava tiimi saattaa olla juuri sinun työpaikkasi!

Haetaan koulukuraattorin sijaista ruotsinkielisiin kouluihin Raaseporiin

  • ajalle 2.1.2019-31.5.2019
  • työaika on 30h 36min viikossa (80% työaika)
  • 3 koulua (ruotsinkielisiä)

Tehtävä on haettavana 30.11.2018 klo 15:00 asti, hakemukset jätetään sähköisesti osoitteessa careers.raseborg.fi. Siellä on lisää tietoa siitä, mitä voimme tarjota, sekä siitä, mitä odotamme hakijasta.
Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!