Haemme jatkuvaan virkasuhteeseen uutta sosiaali- ja terveysjohtajaa

Nykyinen sosiaali- ja terveysjohtajamme omistautuu uusille haasteille ja uusi sosiaali- ja terveysjohtaja astuu virkaan sopimuksen mukaan.

Sosiaali- ja terveydenhuoltotoimiala käsittää toiminta-alueet toimialan johto, sosiaalipalvelut, vanhuspalvelut, terveydenhuoltopalvelut ja työllisyyspalvelut sekä vastaa yhteistyöstä erikoissairaanhoidon ja erityishuollon kanssa. Toimialalla on noin 700 työntekijää ja vuosibudjetti noin 100 miljoonaa euroa. Sosiaali- ja terveysjohtaja toimii sosiaali- ja terveyslautakunnan esittelijänä.   

Sosiaali- ja terveysjohtajan kelpoisuusvaatimuksia ovat sopiva ylempi korkeakoulututkinto, toimialan hyvä tuntemus, hyvät johtamistaidot sekä kunnallishallinnon hyvä tuntemus. Viran hoitaminen vaatii hyvää suomen- ja ruotsinkielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito luetaan ansioksi.

 

Haemme sinua, jolla on kokonaisnäkemystä, ajattelet pitkäjänteisesti ja edistät kehityskysymyksiä. Johtajana olet muutoshakuinen ja luova. Edellytämme, että työskentelet aktiivisesti ja ylläpidät vuoropuhelua henkilökunnan, päättäjien, asukkaiden ja asiaankuuluvien eturyhmien kanssa. Olet aloitekykyinen ja pelkäämätön.

Ennen viran vastaanottamista tulee jättää hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn nuoressa kaupungissa, jolla on suuri kasvupotentiaali.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.3.2018 klo 12.00. Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun http://careers.raasepori.fi  kautta sähköisesti.

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa Source konsultille Jonna Ramm-Schmidt, puh. 050 559 9940, tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka. 

Like it? Share it!