Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon toiminta-alueeseen kuuluu 8 kaupunkia ja kuntaa Länsi - Uudellamaalla Hangosta lännessä Kirkkonummelle idässä ja Karkkilaan pohjoisessa. Maakuntamuseo tekee tiivistä yhteistyötä alueen ammattimuseoiden kanssa.

Nyt museo hakee osaavaa maakuntamuseotutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen vastaamaan alueellisesta toiminnasta.  Maakuntamuseotutkijan tehtäviin kuuluu koordinoida toiminta-alueen ammattimuseoiden välistä yhteistyötä, paikallismuseoiden toiminnan ohjaaminen ja kehittäminen sekä paikallismuseoiden avustusten käytön valvominen.  Tutkija osallistuu museon näyttely- ja julkaisutoimintaan, yleisötapahtumien kuten seminaarien ja opetustilaisuuksien järjestelyihin sekä kulttuuriympäristötyöhön ja arkeologiseen toimintaan museolla.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa museoalan ylempää korkeakoulututkintoa, pääaineena joku seuraavista: historia, kulttuurihistoria, taidehistoria, kansatiede, folkloristiikka, arkeologia, museologia. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, kykyä itsenäiseen toimintaan ja molempien kotimaisten kielten hyvää taitoa. Työkokemusta vastaavista tehtävistä museoissa painotetaan erityisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset careers.raasepori.fi-ohjelman kautta viimeistään keskiviikkona 28.2.2018 klo 16.00 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa museonjohtaja Dan Lindholm puh. 0400 347 187 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Like it? Share it!