Raaseporin kaupunki hakee terveyskeskuslääkäriä ensisijaisena sijoituspaikkana terveyskeskuksen vuodeosasto.

Terveyskeskuksen vuodeosasto on jatkuvasti kehittyvä lyhytaikaishoito-osasto. Osastolla on 40 paikkaa ja monisairaiden potilaiden vaihtuvuus on suurta. Senioritukena toimii vanhustenhuollon ylilääkäri. Osasto sijaitsee HUS Raaseporin sairaalan vieressä, jonka kanssa tehty yhteistyö toimii hyvin.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme lääkäriä, joka on pätevä toimimaan laillistettuna lääkärinä Suomessa. Aiempi työ perusterveydenhuollosta katsotaan eduksi. Hakemillamme lääkärillä tulee olla hyvät taidot yhdessä ja tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Koeaika on 6 kuukautta.

Palkka erikoistumisstatuksen mukaan. Niin kutsuttu Raaseporinlisä on 400 €/kuukausi. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Jos asut pääkaupunkiseudulla tarjoamme mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin. Tarjoamme tarvittaessa kielikursseja työaikana.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään vanhustenhuollon ylilääkäri Solveig Lundqvist, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019-289 3057, tai vt. johtava lääkäri Anne Pietinalho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemus
Kirjalliset hakemukset tutkinto- ja työtodistuksineen lähetetään osoitteella Raaseporin kaupunki/Sosiaali- ja terveydenhuolto/Hallinto, PL 18, 10611 Raasepori (Kaupungintalo, Kustaa Vaasan katu 10, Tammisaari). Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 17.8.2018 klo 15.00. Kuoreen merkintä ”Hakemus”. Hakemuksia ei palauteta. Tervetuloa Raaseporiin!

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!