Raaseporin kaupunki hakee kahta terveyskeskuslääkärin sijaista, toista 12.4.2019 ja toista 27.5.2019 asti.

Raaseporissa on yhteensä kolme terveysasemaa; Tammisaaressa, Karjaalla ja Pohjassa, joista Karjaalla ja Tammisaaressa toimii lääkärinvastaanotto. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kummalla terveysasemalla haluat työskennellä. Lääkärimme tekevät monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työnkuvaasi. Toimimme hyvässä yhteistyössä Raaseporin sairaalan kanssa.

Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettuja lääkäreitä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään monipuolista terveyskeskuslääkärin työtä. Hakemillamme lääkäreillä tulee olla hyvät taidot yhdessä ja tyydyttävät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme lääkäriltä hyviä sosiaalisia valmiuksia ja oma-aloitteisuutta.

Meillä ei ole käytössä omalääkärijärjestelmää. Palkkaus on erikoistumisvaiheen ja tehtävän mukaan ja kielitaito huomioidaan palkkauksessa. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit matkustaa ilmaiseksi HUS-bussilla. Tarjoamme tarvittaessa kielikursseja työaikana.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä: ylilääkäri John Shaw, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019-289 3058, tai vt. johtava lääkäri Anne Pietinalho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemus
Kirjalliset hakemukset tutkinto- ja työtodistuksineen lähetetään osoitteella Raaseporin kaupunki/Sosiaali- ja terveydenhuolto/Hallinto, PL 18, 10611 Raasepori (Kaupungintalo, Kustaa Vaasan katu 10, Tammisaari). Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 17.8.2018 klo 15.00. Kuoreen merkintä ”Hakemus”. Hakemuksia ei palauteta. Tervetuloa Raaseporiin!

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

 

Like it? Share it!