Raaseporin Vesi palkkaa henkilökuntaa                                            

Raaseporin Vesi huolehtii kaupunginvaltuuston kaupungille vahvistaman toiminta-alueen vesihuollosta. Tekniikkamme ulottuu aina Bromarvista lännessä Fiskariin ja Mustioon idässä. Vedenhankinnan ja -jakelun piiriin kuuluu nykyisin n. 6 700 kiinteistöä.

Asiakkaitamme palvelee 12 vedenottamoa. Vesijohtoverkko on n. 400 km pitkä, jätevesipumppaamoita on 139, paineenkorotusasemia 6, vesitorneja 3 ja jäteveden puhdistuslaitoksia 3. Vesihuollossa työskentelee 21 henkilöä.

Sinulla on nyt mahdollisuus tulla joukkoomme, kun nuorennamme tiimiämme.

 

Työskentelet itsenäisesti, pääasiassa jätevedenpuhdistuksessa, mutta sinun tulee lisäksi olla valmis suorittamaan muita työtehtäviä, asentajana. Aloitekykyisyyttä, myönteistä suhtautumista uusiin haasteisiin ja yhteistyöhalua tarvitaan myös.

Normaali työaika on klo 7.00–16.00, mutta myös tässä tarvitaan joustoa. Jossakin vaiheessa tulee nimittäin ajankohtaiseksi, että vahvistat valmiuttamme eli normaalin työajan ulkopuolella työskenteleviä.

Ajokortti on välttämätön, koska työkenttänäsi on koko Raasepori. Lisäksi haluamme, että osaat sekä suomea että ruotsia. Ansioksi lasketaan hyvä tietokone-, instrumentaatio- ja automaatiotaito. Sopiva peruskoulutus on ammattikoulu tai vastaava koulutus.

Palkkasi on työehtosopimuksen mukainen, mutta suorituksesi ja kokemuksesi vaikuttavat palkkaasi pidemmällä aikavälillä. Työsuhde alkaa 6 kuukauden koeajalla

Jos kiinnostuit asiasta, jätä hakemuksesi viimeistään 5.10.2018 osoitteeseen:

Raaseporin Vesi

PL 75

10611 Raasepori

tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Guy Westerholm, puh. 019 289 2340, tai vesilaitoksen johtaja Tom Törnroos, puh. 019 289 2302.

                     

Like it? Share it!