Raaseporin kaupunki hakee psykologin sijaista mielenterveysyksikön lapsi- ja nuorisotiimiin. Sijainen vastaa ruotsinkielisten alle kouluikäisten lasten psykologipalveluista Tammisaaren alueella. Sijaisuus on 31.7.2019 asti.

Lasten- ja nuorten tiimiin kuuluu seitsemän psykologia ja kaksi perheterapeuttia. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä erityislastentarhanopettajien, perheterapeuttien, puheterapeuttien, toimintaterapeuttien sekä lastenneuvolan ja oppilashuollon henkilökunnan kanssa. Työ on monipuolista ja antoisaa, ja se edellyttää kykyä sekä itsenäiseen että tiimissä työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi tai opiskelujen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Valittavalta edellytetään sujuvaa ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia ja oma-aloitteisuutta.
Työsuhteen alussa tulee esittää rikosrekisteriote. Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.Tarvittaessa voimme tarjota ilmaisen linja-autokuljetuksen Helsingin ja Raaseporin välille.
Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Charlotte Rehn, puh. 019-289 3221, tai psykologi Christina Lönnberg, puh. 019-289 3230.

Hakuaikaa pidennetään. Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 23.10.2018 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

 

Like it? Share it!