Raaseporin kaupunki hakee puheterapeutin sijaista lasten kuntoutustiimiin ajaksi 7.1.–31.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisena sijoituspaikkana on Karjaa.

Puheterapeutin tehtäviin kuuluu mm. kommunikaation perusvalmiuksien, vaihtoehtoisten kommunikaatiokeinojen ja nielemisen arviointi ja kuntoutus. Puheterapeutin työ Raaseporissa on monipuolista, ja sitä tehdään läheisessä yhteistyössä kuntoutusyksikön neljän muun puheterapeutin kanssa. Puheterapeutit ovat osa moniammatillista kuntoutustiimiä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti, jolla on hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja tyydyttävät toisessa. Odotamme hakijalta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta sekä innovatiivista ja muutosmyönteistä asennetta.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Michael Westerlund, puh. 019-289 3094, tai puheterapeutti Sonja Tuxen Borlaug, puh. 019-289 3090.

Hakuaikaa pidennetään. Hakemus täytetään sähköisesti kaupungin kotisivun kautta. Hakuaika päättyy 21.12.2018 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

Raasepori soveltaa tartuntatautilain 48 §:n mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta 1.3.2018 alkaen.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!