Raaseporin kaupunki hakee terveyskeskuksen avovastaanoton apulaisylilääkäriä.

Kelpoisuus ja työkokemus

Haemme Suomessa laillistettua, erikoistunutta lääkäriä. Eduksi laskemme kokemuksen perusterveydenhuollosta ja johtamiskokemuksen. Sinulla on erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta intoa kehittää toimintaa ja kouluttaa henkilökuntaa. Koeaika on 6 kuukautta.

 

Tarjoamme

yleislääkärin työtä Karjaan tai Tammisaaren terveysasemalla. Työhön kuuluu myös nuorempien kollegojen ohjaus ja kehitystyö tiimin kanssa. Olemme kiinnostuneet juuri siitä, mitä sinulla on meille tarjottavana. Etätyömahdollisuudesta, esimerkiksi päivä viikossa, voidaan neuvotella. Työnohjausta voidaan pyynnöstä järjestää.

Jos asut pääkaupunkiseudulla, tarjoamme mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään johtava lääkäri Tove Wide, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 289 2233, tai ylilääkäri John Shaw, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 019 289 3058.

Hakemus

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 25.1.2019 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ohjeineen löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!