Raaseporin kaupungin varhaiskasvatukseen haetaan päiväkodinjohtajaa.

Etsimme sinua joka olet aidosti kiinnostunut varhaiskasvatuksen johtamisesta ja kehittämisestä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä organisointikyky. Eduksi lasketaan aiempi kokemus johtotehtävissä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, tukea ja koulutusta sekä mahdollisuuden toimia osana ammattitaitoista varhaiskasvatustiimiä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan tehtävään on L540/2018 mukaan §26 tai §27:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito. Lain L540/2018 voimaantullessa 1.9.2018 kelpoisuusehdot täyttävät myös 5 vuotta päiväkodin johtajina virka- tai työsuhteessa toimineet henkilöt. Vaatimuksena myös kokemusta varhaiskasvatus- ja/tai esikoulutoiminnasta. Kielitaitovaatimuksina on täydellinen suomen- ja ruotsinkielen hallinta ja hyvä toisen kotimaisen kielen taito.

 

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotte Lindh, puh. 019 289 2150 tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Hakuaika päättyy sunnuntaina 27.1.2019 klo. 16.00.

 

Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteesta careers.raasepori.fi.

 

Raasepori on savuton työpaikka.

 

Like it? Share it!