Raaseporin kaupungin työllisyysosasto hakee työhönvalmentajaa jatkuvaan työsuhteeseen.

Työtehtävät: Työttömien ohjausta työhön, työkokeiluun tai opintoihin. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi onnistuaksi tässä ovat oppilaitokset, TE-palvelut ja seudun työnantajat. Lisäksi toimia opinnollistamisen vastuuhenkilönä ja ylläpitää osaston kotisivua sekä etsiä sopivia työpaikkoja työllisyysvelvoitteen piiriin kuuluville henkilöille.

Työ on itsenäistä ja edellyttää, että olet oma-aloitteinen ja samalla hyvin yhteistyökykyinen. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Kiinteä työpiste sijaitsee Karjaalla.

Kelpoisuusvaatimukset: Ammattikorkeakoulu- tai vastaava koulutus sekä hyvät tiedot sekä suomen- että ruotsinkielessä.

Ansioksi luemme: Ammattikoulutuksen tuntemuksen tai kokemuksen ammattikoulutuksesta ja suoritetun näyttötutkintomestarin tutkinnon.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote lain (504/2002) lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Raasepori soveltaa tartuntatautilain 48 § mukaista henkilökunnan rokotusvaatimusta 1.3.2018 alkaen.

Työaika: 36,75 t/viikko
Palkka: KVTES
Koeaika: 6 kuukautta

Onko sinulla kysyttävää? Yhteyshenkilö on työllisyyspalvelujen päällikkö Stefan Fri, puh. 019-289 2288, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemukset laaditaan kaupungin kotisivun kautta sähköisesti. Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00. Linkki sähköiseen hakulomakkeeseen ja ohjeisiin löytyy tästä: http://careers.raasepori.fi.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Like it? Share it!